fbpx

Vlogs

Angst

Weet je dat toegevoegd suiker of koolhydraten suikers van invloed zijn op je stresshormoon? Suiker katalyseert angst en depressieve gevoelens. Deze tijd vraagt veel aanpassingsvermogen en het ontwikkelen van misschien wel voor jou nieuwe competenties.

En dat vraagt LEF en WILSKRACHT. Met gezonde voeding kan je jouw emoties, gedachten en lijf optimaal ondersteunen zodat je veerkracht en vitaliteit ervaart. Wij zijn gespecialiseerd in het integreren van het Keto dieet. We zetten daarbij in op een brede ‘persoonlijke aanpak’ en bieden coaching & begeleiding bij dit verander- en integratieproces.

Heb jij LEF? Of blijf je net zoals SJANEL hangen in angstige gedragspatronen? Ervaar je zelf al langere tijd vage gezondheidsproblemen? Wil jij ook ontdekken wat Ketogeen eten voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op. Let’s go Keto!

Gratis tip

Heb je ook zo’n drang om je lijf kapot te trainen om wat kilo’s kwijt te raken? Dat hoeft niet binnen het Keto dieet. En die banaan? Tsja, daar hebben we al eerder iets over gezegd.

Een banaan bevat 34 gram koolhydraten en dat volstaat dus met 8,5 suikerklontje. Om het nog maar eens te benadrukken

Heb je vragen? Stuur ons een email, we beantwoorden ze met liefde. Met ons kan je ook ‘veilig’ beeld bellen. Dat scheelt. Pas goed op jezelf.

Let’s go Keto!

Even planken

Wat je bijvoorbeeld kan doen tijdens deze coronacrisis om toch je immuunsysteem te stimuleren!

Het ene zusje verteld over een goed medisch onderbouwd boek dat ze heeft gelezen. Geschreven door een huisarts waarin wordt vertelt waarom o.a. lichamelijk activiteit zo goed is voor je lijf en waar dit aan bijdraagt. Zo is ‘planken’ bijvoorbeeld heel goed om je immuunsysteem te versterken.

Let’s go Keto!

 

Ik ben Trui Vos. We kennen jouw probleem. Tot we klaar waren met onze fysieke ongemakken. Onze lamlendigheid.

En helemaal KETO zijn gegaan. Er ging een wereld open….

Kilo’s kwijt. Pijnvrij. Pret in bed. Helder in ons hoofd. En fit in ons lijf.

Dit kan toch niet waar zijn?

Let’s Go Keto