fbpx

Vlogs

Suppletie

Waarom kiezen wij Bij de Zusjes voor het toevoegen van suppletie als je het Ketogeen dieet wil gaan integreren in je leven. Het ene zusje legt uit wat onze visie daarop is.

Wil je hier meer over te weten komen? Bijvoorbeeld met welke essentiële vitaminen en mineralen jij je lijf dagelijks kan optimaliseren? Kom dan gerust eens met ons babbelen. Let’s go Keto!

Beeldbellen

Gelukkig is Koko nog enthousiast over onze Keto coaching en schroomt niet om voor de camera te verschijnen. En wat doet ze dat goed hé, dat beeldbellen. De dames stonden te poppelen om met hun vitaliteit aan de slag te gaan totdat de Coronacrisis roet in het eten gooide.

Het goede nieuws is dat we onze praktijk inmiddels corona proof hebben ingericht waardoor we op basis van persoonlijk contact ‘de dames’ kunnen gaan coachen & begeleiden bij het integreren van het Keto dieet.

En nu jij! Ervaar je zelf al langere tijd vage gezondheidsproblemen? En wil je ontdekken wat het Ketogeen dieet voor jou kan betekenen? Heb je direct een vraag over onze aanpak? Kom eens babbelen. Let’s go Keto!

Fructose

Ik blijf maar steeds eten van worst, Jij ook? Is dat nou een gebrek aan discipline of gebeurt er wat anders in ons lichaamssysteem?

Ik vraag aan mijn zusje hoe dat zit. Zij legt het heel goed uit. Wil je meer weten over de voordelen van het Keto dieet en onze aanpak?

Maak gerust een afspraak. We geven je graag inzicht en helpen je met alle liefde en persoonlijke aandacht op weg. Let’s go Keto.

 

Ik ben Trui Vos. We kennen jouw probleem. Tot we klaar waren met onze fysieke ongemakken. Onze lamlendigheid.

En helemaal KETO zijn gegaan. Er ging een wereld open….

Kilo’s kwijt. Pijnvrij. Pret in bed. Helder in ons hoofd. En fit in ons lijf.

Dit kan toch niet waar zijn?

Let’s Go Keto