fbpx

Vlogs

Transformatie

Na eindeloos uitstelgedrag is Sjanel toch over de brug. Soms heb je wat langer de tijd nodig om te wennen aan het idee dat je oude gedragspatronen gaat loslaten en nog niet precies weet wat het ‘nieuwe’ je gaat opleveren.

Deze Keto Lifestyle beoogt een transformatie waarbij je lijf gaat overschakelen op een andere brandstof dan je gewend bent. Bij deze transformatie hoort gedragsverandering en daar ligt de focus op Bij de Zusjes. Dit is niet een tijdelijk iets, het is een way of life. En daar heb je wel een beetje lef voor nodig.

Bij ons kan je terecht om deze Keto lifestyle te integreren. We begeleiden jou van begin tot eind én met het vinden van een manier die bij jou past.

Staat een life changing ook op jouw bucketlist? Wellicht kan dit het zijn!  

Ps; een ‘louter bubbeltje’ 🥂 mag je gewoon blijven drinken wat ons betreft. 😉

Trui en Anna-Joh Vos

Wat ons ‘ons’ maakt

Nou, dat is heel eenvouding.

👉 Bij de Zusjes coachen & begeleiden je niet alleen bij het integreren van het Keto Dieet. In onze aanpak coachen wij jou ook op persoonlijke groei. Bij een verandering van leefstijl wordt een appél gedaan op o.a. je WILSKRACHT.

Het stimuleren van het vermogen om dát – lees de Keto Lifestyle – te integreren ondanks allerlei verleidingen om het niet te volbrengen of te doen.

👉 Daarnaast leren wij je  -met inhoudelijke kennis – te begrijpen wat je DOET en wat jezelf WIL binnen het Keto Dieet. En dat biedt keuzevrijheid!

Let’s go Keto!

Intrinsieke motivatie

Wij worden steeds meer gestimuleerd door de overheid, werkgevers, artsen en mensen om ons heen, om te werken aan onze vitaliteit en dan vooral het veranderen van onze ‘ongezonde leefstijl.’ Herken jij dat ook?

Met een liefdevolle benadering en een geduldige aanpak wordt Sjanel door het ene zusjes gestimuleerd aan de slag te gaan met haar lijf. Maar Sjanel voelt niet de urgentie en de pijn dit te willen veranderen.

Word jij ook van buitenaf gemotiveerd om met je leefstijl aan de slag te gaan? Hoe wakker jij eigenlijk jouw intrinsieke motivatie aan?

We horen graag wat voor jou belangrijk is om het wél te willen veranderen. willen het graag horen. Let’s go Keto!

 

Ik ben Trui Vos. We kennen jouw probleem. Tot we klaar waren met onze fysieke ongemakken. Onze lamlendigheid.

En helemaal KETO zijn gegaan. Er ging een wereld open….

Kilo’s kwijt. Pijnvrij. Pret in bed. Helder in ons hoofd. En fit in ons lijf.

Dit kan toch niet waar zijn?

Let’s Go Keto