fbpx

Het vetste traject ooit

Voor duurzame vitaliteit Eindelijk weer blij en energiek de dag beleven Voor een goddelijk lijf Zo! Das pas focus!

Het Vetste Traject dat je ooit gaat doen is erop gericht je te helpen om het dit keer wel vol te houden en deze leefstijl duurzaam te integreren in je leven. Je neemt afscheid van bijvoorbeeld, lusteloosheid, ontevreden gevoel, overgewicht en gebrek aan focus. Je krijgt daarvoor in de plaats meer energie, een gezond en fit lijf, jouw goddelijke figuur en optimale vitaliteit. Je gaat met aandacht genieten van alles waar het in het leven écht om draait.

HÉT TRAJECT WAARMEE JE ZONDER GEDOE JE VITALITEIT VERDUBBELT

Dit vetste traject leert je:

Het vetste traject duurt 10 maanden

Let’s meat!

Voor we starten maak je kennis met de Zusjes en voorzien wij jou van uitgebreide Keto- en trajectinformatie. Vet enthousiast? Dan ontvang je het 3, 6 of 10 maanden coach- en begeleidingstraject & een overeenkomst

Maand 1 - To the point

Deze maand staat in het teken van inzicht. Waar gaat het nou echt over? Introductie, wat voor mogelijkheden zijn er voor mij? Hoe richt ik het in? Wat kan ik verwachten? We zorgen dat je optimaal van start kan gaan en je keuken ketoproof is. We maken een 1ste foto en hebben een weeg- en meetmoment.

maand 2 - Fat's go

Op het gebied van je mind, body and soul is de transformatie ingezet. Je lijf wordt letterlijk en figuurlijk van glucoseverbranding naar vetverbranding omgezet. Dit heeft impact.

Maand 3 - Keto on

Je lijf doet de gekste dingen. Je stinkt uit je mond, poepen gaat of heel goed of niet. Mentale uppers en downers. Kilo’s vliegen eraf. OMG. WTH! Waar ben ik aan begonnen? Niks aan de hand, hoort erbij

maand 4 - Coming out

Je ontdekt hoe je openlijk jouw nieuwe leefstijl integreert tijdens vergaderingen, etentjes, borrels en familiebijeenkomsten. Je beantwoordt eenvoudig alle vragen en opmerkingen en vertelt trots hoe je moeiteloos je hunkeringen weerstand biedt.

Maand 5 - Fatadapted

Je lijf heeft je nieuwe voorkeursbrandstof, VET volledig omarmd. Je maakt optimaal gebruik van ketonen. Wellicht ervaar je al duidelijke verandering in je energieniveau en verkeer je in een prettige gemoedstoestand. Het middagdipje is passé.

maand 6 - What if

Tijd voor een nieuw level. Je hebt er vast over gehoord, intermittent fasting. In deze maand gaat het opnieuw over inzicht. Waar gaat dit vasten over? Hoe richt ik het in? Wat kan ik verwachten? Samen maken we een plan op maat zodat je zorgeloos kan starten.

Maand 7 - Cleaning up

Door te vasten zet je op alle fronten een grote schoonmaak in. Je systeem verbrandt restafval, verwijdert dode cellen, bouwt nieuwe cellen op en zet je brein in focus. Het echte herstelwerk is begonnen. Niet alleen vanbinnen, ook van buiten zijn de contouren zichtbaar veranderd. Tijd voor het aanschaffen van een nieuwe garderobe. Hoe leuk is dat?

maand 8 - Keto grown

In deze fase vormt zich een nieuwe samenhang tussen je mind, body and soul en ervaar je optimale vitaliteit. Oh, dit is dus wat ze bedoelen met life changing en vitaliteit! Je snapt eindelijk waar het écht over gaat.

Maand 9 - On your own

Je staat bijna op eigen benen. Je leert hoe je het zelf moet doen. Sterker nog, je wilt je eigen ervaringen en successen delen omdat je rete trots bent op jezelf. En terecht! Wij vinden het belangrijk dat je zelfredzaam verder kan en dat je dat doet op jouw eigenwijze manier. We staan nog een maand stand-by

Maand 10 - Closure

Met Bij de Zusjes kijk je terug hoe het is begonnen en hoe je vanuit hier verder gaat. Op jezelf. We zetten je nog eens op de foto. Waar is dat lijf gebleven? Vol trots en dankbaar sluiten we gezamenlijk jouw traject af. Je verzucht, dit was inderdaad ‘het vetste traject ooit’.

Dit zijn de mogelijkheden

Let's start


1 coachgesprek
van 90 min +
macro
berekening.

125
Keto On Basic

3 maanden
coaching

vanaf
765
Fat’s go Basic

 

6 maanden
coaching

 

vanaf
1275

Wat krijg je?

Bij een vet traject hoort ook extra's

bijdezusjes.nl

Over de zusjes

In een wereld waar hoofdzakelijk koolhydraatrijk en vetarm bewerkt voedsel de boventoon voert, geloven wij dat dit echt anders kan, anders moet.

Wij zijn gefascineerd door het positieve effect van het eeuwenoude oerdieet op onze eigen (gemoeds)toestand en gechoqueerd hoe we door de jaren heen oog voor het oerdieet zijn verloren.

Wij willen graag een bijdrage leveren aan de vitaliteit van mensen en helpen mensen keto te integreren in hun leven. Zodat zij met veerkracht en levenslust zichzelf in een constant veranderende wereld weer staande kunnen houden. Weer trots zijn op hun lijf, verlost zijn van vage klachten en zich bovenal gelukkig voelen.

Met onze kennis, ervaringen, levenslessen en toepassing van Keto in het bijzonder beloven wij met persoonlijke- en oprechte aandacht dit te bereiken.

LET'S GO KETO

Zij gingen jou voor

Tijdens een lunch vertelde ik Trui dat ik haar er geweldig vond uit zien. Ze vertelde me over keto en ik zag wat ze at. We aten hetzelfde, alleen waar ik de rösti’s op at liet zij ze staan. Ik was getriggerd en wilde het wel proberen. Er mocht wel wat af, maar buiten dat vond ik het belangrijk om weer lekker in m’n vel te zitten en meer energie te hebben.

Het voordeel van keto vind ik dat je gewoon de geneugten van het leven kan blijven volgen. Ik kom uit de horeca en ben een echte bourgondiër. Het lastige vind ik het bijhouden van de aantallen koolhydraten. Ik ben veel onderweg, we eten vaak buiten de deur.

Door de keto lifestyle te volgen ben ik bovenal veel bewuster geworden van wat ik eet. Ik laat suiker en andere troep staan en voel me daar veel beter bij. Inmiddels ben ik ook 5 kilo kwijt. Als je ook met je eetpatroon aan de slag wilt en je bent geïnteresseerd in keto zou ik zeker het gesprek met Trui aangaan. Ze is een warme persoonlijkheid die met kennis van zaken jou helpt je algehele vitaliteit flink te verbeteren.
Jacco Misset
Ik wilde al een tijdje afvallen en meer energie krijgen toen ik met Trui in gesprek kwam over Keto. In het verleden had ik veel geprobeerd. Het keto traject klonk aantrekkelijk. Tot nu toe heeft het fantastisch uitgepakt. Ik ben 11 kg afgevallen en in omvang afgenomen. Ik voel geen honger en ervaar veel energie. Ook tijdens het vasten! We hebben vier kleine kinderen, ook zij gaan moeiteloos hierin mee.

Met betrekking tot het eten is er weinig dat ik mis. Af en toe een Elstar appel of een mandarijn. Aan de andere kant heb ik er bessen en noten voor teruggekregen. Omdat ik meer energie heb ben ik weer intensiever gaan sporten. Ik doe aan hardlopen en heb aan het einde van 5 km weer energie over. M’n hartslag stijgt ook niet meer zo snel, het loopt gewoon veel lekkerder.

Als je vragen hebt staat Trui direct voor je klaar. Ze is een warme persoonlijkheid en heeft kennis van zaken. Wanneer je iets niet lekker vindt biedt ze alternatieven. En het is natuurlijk super om haar als voorbeeld te zien. Dit werkt heel motiverend. Voor de toekomst zou ik graag nog eens wat workshops georganiseerd zien waarmee we nog meer ontdekken wat we allemaal zelf kunnen koken. Het lijkt me geweldig dit met anderen te volgen.
Marije Bennema

 

Ik ben Trui Vos. We kennen jouw probleem. Tot we klaar waren met onze fysieke ongemakken. Onze lamlendigheid.

En helemaal KETO zijn gegaan. Er ging een wereld open….

Kilo’s kwijt. Pijnvrij. Pret in bed. Helder in ons hoofd. En fit in ons lijf.

Dit kan toch niet waar zijn?

Let’s Go Keto