fbpx

Wij zijn
de zusjes

Trui Vos

Ons waarom

In een wereld waar hoofdzakelijk koolhydraatrijk en vetarm bewerkt voedsel de boventoon voert, geloven wij dat dit echt anders kan, anders moet.

Wij zijn gefascineerd door het positieve effect van het eeuwenoude oerdieet op onze eigen (gemoeds)toestand en gechoqueerd hoe we door de jaren heen oog voor het oerdieet zijn verloren.

Wij willen graag een bijdrage leveren aan de vitaliteit van mensen en helpen mensen keto te integreren in hun leven. Zodat zij met veerkracht en levenslust zichzelf in een constant veranderende wereld weer staande kunnen houden. Weer trots zijn op hun lijf, verlost zijn van vage klachten en zich bovenal gelukkig voelen.

Met onze kennis, ervaringen, levenslessen en toepassing van Keto in het bijzonder beloven wij met persoonlijke- en oprechte aandacht dit te bereiken.

In een jaar

0
Suikerklontjes bespaard
%
Meer energie
kg
Vet verbrand
%
Meer focus

Keto, wat is dat?

Visie op vitaliteit

Vita betekent ‘leven’ en is afgeleid van het Latijn.

Bij de Zusjes richten wij ons op het lichamelijke aspect door focus aan te brengen op een andere manier van eten. Deze manier draagt bij aan optimale fysieke, geestelijke en emotionele gezondheid. Kortom op drie belangrijke gebieden van het persoonlijk leven.

Want het kan best zo zijn dat je je fysiek goed voelt en je leven op rolletjes loopt, maar dat je je toch ongelukkig voelt.

Voeding kan je lichamelijk, emotioneel en mentaal krachtiger maken.

Voeding gebruiken we dus als invalshoek om een nieuwe balans te creëren tussen jou fysieke, geestelijke en emotionele gesteldheid.

Let's go keto

Hoeveel geef jij om jezelf?

Trui Vos

Vanuit haar praktijk Loep & Verrekijker coacht en begeleidt zij mensen die zijn vastgelopen in het werk. Inzicht en gedragsverandering helpen bij het behalen van persoonlijke doelen en het realiseren van ontwikkeling en groei.

Geïntrigeerd door Keto heeft zij haar leefstijl flink onder de Loep genomen en besloten het anders te gaan doen. Inmiddels is haar energiebron voor lijf en leven met VET VEEL succes getransformeerd.  

Trui Vos is EIA NOBCO geaccrediteerd psychodynamisch coach en is gediplomeerd Ketogeen therapeut. 

MET SPEELSHEID, HUMOR EN COMPASSIE HELPEN DE ZUSJES JOU GRAAG OP EIGEN WIJZE MANIER BUITEN DE KADERS TE DENKEN EN DOEN.

Zodat ook jij zonder gedoe gezond en vitaal door het leven gaat.

Ben jij ook klaar met
Gebrek aan energie Laag zelfbeeld Vage pijntjes Laag libido Te strakke broek

Zij gingen jou voor

Tijdens een lunch vertelde ik Trui dat ik haar er geweldig vond uit zien. Ze vertelde me over keto en ik zag wat ze at. We aten hetzelfde, alleen waar ik de rösti’s op at liet zij ze staan. Ik was getriggerd en wilde het wel proberen. Er mocht wel wat af, maar buiten dat vond ik het belangrijk om weer lekker in m’n vel te zitten en meer energie te hebben.

Het voordeel van keto vind ik dat je gewoon de geneugten van het leven kan blijven volgen. Ik kom uit de horeca en ben een echte bourgondiër. Het lastige vind ik het bijhouden van de aantallen koolhydraten. Ik ben veel onderweg, we eten vaak buiten de deur.

Door de keto lifestyle te volgen ben ik bovenal veel bewuster geworden van wat ik eet. Ik laat suiker en andere troep staan en voel me daar veel beter bij. Inmiddels ben ik ook 5 kilo kwijt. Als je ook met je eetpatroon aan de slag wilt en je bent geïnteresseerd in keto zou ik zeker het gesprek met Trui aangaan. Ze is een warme persoonlijkheid die met kennis van zaken jou helpt je algehele vitaliteit flink te verbeteren.
Jacco Misset
Ik wilde al een tijdje afvallen en meer energie krijgen toen ik met Trui in gesprek kwam over Keto. In het verleden had ik veel geprobeerd. Het keto traject klonk aantrekkelijk. Tot nu toe heeft het fantastisch uitgepakt. Ik ben 11 kg afgevallen en in omvang afgenomen. Ik voel geen honger en ervaar veel energie. Ook tijdens het vasten! We hebben vier kleine kinderen, ook zij gaan moeiteloos hierin mee.

Met betrekking tot het eten is er weinig dat ik mis. Af en toe een Elstar appel of een mandarijn. Aan de andere kant heb ik er bessen en noten voor teruggekregen. Omdat ik meer energie heb ben ik weer intensiever gaan sporten. Ik doe aan hardlopen en heb aan het einde van 5 km weer energie over. M’n hartslag stijgt ook niet meer zo snel, het loopt gewoon veel lekkerder.

Als je vragen hebt staat Trui direct voor je klaar. Ze is een warme persoonlijkheid en heeft kennis van zaken. Wanneer je iets niet lekker vindt biedt ze alternatieven. En het is natuurlijk super om haar als voorbeeld te zien. Dit werkt heel motiverend. Voor de toekomst zou ik graag nog eens wat workshops georganiseerd zien waarmee we nog meer ontdekken wat we allemaal zelf kunnen koken. Het lijkt me geweldig dit met anderen te volgen.
Marije Bennema

 

Ik ben Trui Vos. We kennen jouw probleem. Tot we klaar waren met onze fysieke ongemakken. Onze lamlendigheid.

En helemaal KETO zijn gegaan. Er ging een wereld open….

Kilo’s kwijt. Pijnvrij. Pret in bed. Helder in ons hoofd. En fit in ons lijf.

Dit kan toch niet waar zijn?

Let’s Go Keto